Over uw hulpverlener

 

 

Zowel binnen het vrijwillig kader als het gedwongen kader heb ik ervaring opgedaan als indicatiesteller en regievoerder. Hierbij heb ik mij gericht op het systeem, het gezin, om ieder individu in zijn of haar kracht te zetten en de verbinding onderling te versterken.

 

Daarnaast heb jarenlange ervaring binnen de (forensische) psychiatrie. Hier heb ik veel kennis en inzicht op het gebied van interpreteren van (moeilijk verstaanbaar) gedrag, psychopathologie, agressie en veiligheid opgedaan.

 

Door deze ervaringen met elkaar te verbinden heb ik een brede inzetbaarheid gecreëerd waarin stabiliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en verbinding centraal staan.

 

Praktijk Ewout de Graaf is geregistreerd bij het Registerplein als GGZ Agoog en als Jeugd en Gezinsprofessional bij het SKJ. Vanuit deze rol ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BPSW, wat een waarborg voor kwaliteit is.

 

 

Naast een afgeronde opleiding SPH Psychiatrie & Verslaving heb ik cursussen en trainingen gevolgd op onder meer het gebied van psychopathologie, bejegening, gedrag en agressie en multi probleemgezinnen. Als GGZ Agoog ben ik bevoegd behandeling te geven.